r
Nosalty Logó

Ragu alla Napoletana

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Ragu alla Napoletana
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 374 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1123 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 65 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.7 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1275.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    402 mg
  • Nátrium
    669 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    328.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    2321 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3660 micro
  • Lut-zea
    178 micro
Összesen 374 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    113 g

Zsír

  • Összesen
    44.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3825.5 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1205 mg
  • Nátrium
    2008 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    985.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    683 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    22 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    484 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    6962 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10981 micro
  • Lut-zea
    535 micro
Összesen 1123 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    223.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    144 micro
  • β-karotin
    406 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    641 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 65 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk. A húst kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben a húst, hagymát és a sárgarépát adagonként 2-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk, sóval fűszerezzük, egy lábasba tesszük.
  3. A pecsenyezsírt felöntjük a levessel, borral és a paradicsommal, felfőzzük, és a húsra öntjük.
  4. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a babérlevelet és a fekete borsot. Felfőzzük, és lefedve alacsony hőmérsékleten kb. 4 órát főzzük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5777
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tálaljuk főtt tésztával, esetleg kevés frissen reszelt parmezánnal megszórva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek