r
Nosalty Logó

Puncsbomba sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Erzsi
Puncsbomba sütés nélkül
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pudingkrémhez

A mártott piskótákhoz

A tetejére

Összesen 1038 kcal
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pudingkrémhez

A mártott piskótákhoz

A tetejére

Összesen 6216 kcal
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A pudingkrémhez

A mártott piskótákhoz

A tetejére

Összesen 246 kcal
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 4% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    49.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    472.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.1 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 1038 kcal
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 4% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    298.3 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2836.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    1438 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    1103 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    774.8 g
  • Cukor
    472 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1639 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1536 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1233 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 6216 kcal
  • 7% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 4% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    111.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    7 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 246 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A pudingkrémhez

A mártott piskótákhoz

A tetejére

Elkészítés

A pudingkrémhez

  1. A pudingporokat 8 dl tejben, a mazsolával és az 5 dkg cukorral keményre főzzük.
  2. Amíg a puding hűl, addig a margarint a porcukorral jól kikeverjük, és a már langyos pudinghoz adjuk, robotgéppel összekeverjük.
  3. A 4 dl tejet melegítjük, teszünk bele puncsaromát, és elkezdjük a babapiskótákat megforgatni benne, és szorosan lerakjuk a jénaiba. Ha tele a jénai, akkor rákenjük a puncskrém felét. Ismét jön a babapiskóta a puncskrém a tetejére, ez a második sor, majd a puncskrém másik felét erre rákenjük.
  4. A hulalát kemény tejszínné verjük, és rásimítjuk a puncsos krémre.
  5. Az étcsokit 2 ek olajjal gőz felett megolvasztjuk, és rálocsoljuk a hab tetejére. Mehet a hűtőbe, nem kell sokat állnia.
  • Tepsi mérete: 34x20
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 248
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 60
  • Össznézettség: 178703
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 13.

Ajánló

Ez a süti 34x20-as jénaiban készült. Nagyon finom könnyű, édesség. Szeretettel ajánlom a puncs süti szeretőinek.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Régebb óta ettünk volna valami finom, puncsos sütit, és ezt találtam ki. Jó ötlet volt.

Hozzávalók

A pudingkrémhez

A mártott piskótákhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!