Pulykapörkölt. A pörkölttel talán nem is történhet jobb, ha az pulykacombból készül. Megéri babrálni ezzel a macerás hússal, mert istenien finom lesz a végeredmény. Én most (furcsamód) sült krumplival ettem, de nagyszerű hozzá a nokedli, főtt krumpli is.
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
A 10 perc előkészület nálam volt vagy fél óra mire a pulykát összedaraboltam de ennek ellenére szuper recept. Köszönöm :)
Direkt férfitól "származó" receptet kerestem ezen húshoz.
A férjem azt mondta, ez volt az eddigi legjobb pulykapörköltem...:) Meg egyáltalán, pörköltem. Ugyanis ő nem szereti a vadhúst, sem a marhát, disznót.
Köszönjük a receptet...:)
Történhet!!!! Marha, birka, szarvas, őz, vaddisznó, sertés nem fokozom tovább!!!
Az én ízlésem szerint talán nem is történhet jobb.
egészségedre a többihez. és sikeres vadászatot.