r
Nosalty Logó

Provence-i nyúl

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Sisi
Provence-i nyúl
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 537 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2143 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    28.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1038.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    329.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    351 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 537 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    113.7 g

Zsír

  • Összesen
    125.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4153.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    350 mg
  • Foszfor
    1403 mg
  • Nátrium
    1325 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1319.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    579 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    36 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    242 micro
  • β-karotin
    1402 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6175 micro
  • Lut-zea
    1022 micro
Összesen 2143 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    357 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Az olívaolajat és a vajat felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát megprirítjuk, utána beletesszük egy tepsibe.
  3. A félkarikákra felvágott lilahagymát és a felkockázott fokhagymát megpirítjuk a húshoz használt olajban.
  4. Felöntjük borral, majd beletesszük a keményítőt vagy a lisztet, és 10 percig főzzük, majd sózzuk, és rozmaringgal ízesítjük, utána ráöntjük a húsra. (Ha van friss rozmaring, akkor azt a tepsibe tegyük, és a hússal együtt kell sütni.)
  5. Letakarjuk fémfóliával, és 200 fokon 40 percig sütjük sütőben a húst. Utána vegyük le a fóliát, tegyük bele az olajbogyót és a félbe vagy negyedbe vágott paradicsomokat, és süssük még további 30 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 36476
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 30.

Ajánló

Tört krumplival nagyon finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Nők Lapja konyhában volt ez a recept, kicsit változtattam rajta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek