r
Nosalty Logó

Portafogli di Parmigiano

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Portafogli di Parmigiano
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 579 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1734 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 200 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.4 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    33681.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    437 mg
  • Nátrium
    32935 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 579 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.1 g

Zsír

  • Összesen
    115.7 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    478 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    101044.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    615 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    1312 mg
  • Nátrium
    98806 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    569.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    396 mg
  • Retinol - A vitamin:
    429 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1734 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11614.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    11357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 200 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egyik felére egy szelet pármai sonkát fektetünk, és rá parmezánt forgácsolunk. Majd a húst ráhajtjuk a sajtra, és fogvájóval összetűzzük.
  3. Lisztben megforgatjuk, és 2 kanál olvasztott vajon megpirítjuk mindkét oldalát. Mikor már szép piros, aláöntjük a bort, és kis tűzön pároljuk vele.
  4. Ha a hús megpuhult és a szaft is besűrűsödött, már csak annyi a dolgunk, hogy kevés tejszínt öntünk alá, amivel összeforraljuk, és máris tálalhatunk.
  5. Itt házi tagliatellét és egy kis sült radicchiot adtam mellé.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1828
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Portafogli di Parmigiano
Évi néni 1830 recept

Elővettem az "Olasz kulinária" című könyvemet (imádom, nem győzök betelni vele) - és elkezdtem olvasgatni. Milyen érdekes, de azonnal több recept is integetett, hogy őt készítsem el. Mivel elég nehezen mozgok, így egy gyorsabb ebéd mellett döntöttem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek