Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pontyfilé sütőtökös tócsnival

Pontyfilé sütőtökös tócsnival
Pontyfilé sütőtökös tócsnival
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szokásos pénteki halhoz most ezt a nagyon ízletes tócsnit készítettem.

hozzávalók / 4 adag

ponty

tócsni

Sütőzsiradék

ponty
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket besózzuk, a lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával, és a halfiléket beleforgatjuk.
  2. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a tököt, a krumplit, besózzuk, és egy pár percet állni hagyjuk, közben lereszeljük a sajtot is.
  3. Elkeverjük a tököt, krumplit két tojással, két evőkanál liszttel, a sajttal, borssal. Kivajazunk egy tepsit (30x30 cm), és elterítjük benne a sajtos keveréket, elsimítjuk, rádobjuk a vajat egyenletesen elosztva, és a sütőbe toljuk. Nagyjából fél óra sütés elég 180 fokon, de közben figyeljük, hogy ne égjen meg.
  4. Amíg a tócsni sül, forrósítsuk fel az olajat, és süssük ki a halat. Szedjük törlőpapírra, és az adagokra vágott tócsnival tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 549
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: lángos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bundás hal zöldséglepénykével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

945
ponty 80 dkg
finomliszt 20 dkg
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
finomliszt 2 púpozott ek
burgonya 3 közepes db
sütőtök 40 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 20 dkg
vaj 10 dkg