Pirított tarhonya leves recept

megosztás
0
Pirított tarhonya leves
Pirított tarhonya leves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és ízletes leves. Általában hidegebb időszakban szoktam készíteni.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tarhonyás krumplileves, burgonyaleves, tarhonyás burgonyaleves
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát apróra daraboljuk. A krumplit, répát karikázzuk.
  2. A zsíron megpirítjuk a hagymát és a tarhonyát. Felengedjük vízzel, és beletesszük a krumplit és a sárgarépát.
  3. Ízesítjük, és készre főzzük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 13 319
elküldve: 1
receptkönyben: 115
elkészítve: 10/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Olgi1213

Mióta szakács: 2011.11.05.
49 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

215