Pirított tarhonya leves recept

Pirított tarhonya leves
Pirított tarhonya leves
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és ízletes leves. Általában hidegebb időszakban szoktam készíteni.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tarhonyás krumplileves, burgonyaleves, tarhonyás burgonyaleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát apróra daraboljuk. A krumplit, répát karikázzuk.
  2. A zsíron megpirítjuk a hagymát és a tarhonyát. Felengedjük vízzel, és beletesszük a krumplit és a sárgarépát.
  3. Ízesítjük, és készre főzzük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 7 982
elküldve: 1
receptkönyben: 90
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Olgi1213

Mióta szakács: 2011.11.05.
48 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

229