Pirított marhamáj hagymaágyon recept

megosztás
0
Kalória?
Pirított marhamáj hagymaágyon
Pirított marhamáj hagymaágyon
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a májat minden formában. Legyen épp így, vagy rántva, vagy pl. hurkának is. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Krumplipürével, salátával a legfinomabb...

receptjellemzők

egyéb elnevezések

sül paprikás marhamáj, hagymás máj pirítva
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A májat lehetőség megtisztítjuk a hártyáitól, az esetleges erektől, és kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
  2. A hagymát felkarikázzuk nem túl vékonyra.
  3. Egy széles serpenyőben az olajat megforrósítjuk, beledobjuk a hagymát, és éppen csak üvegesre pirítjuk.
  4. Rátesszük a hagymára a májszeleteket, és jól megborsozzuk frissen őrölt borssal.
  5. 1-2 perc után megfordítjuk a májszeleteket, a másik oldalukat is borsozzuk, és tovább pirítjuk, sütjük nagy lángon.
  6. Párszor még megforgatjuk, míg szép színt kapnak.
  7. A legvégén megszórjuk a fűszerpaprikával.
  8. Tálalhatjuk, és csak a tányérokon sózzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 344
elküldve: 2
receptkönyben: 61
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicikó

Mióta szakács: 2011.04.25.
251 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

905