r
Nosalty Logó

Pihe-puha sajtos pogácsa Kapcsa-Iannuzzella konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pihe-puha sajtos pogácsa Kapcsa-Iannuzzella konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1402 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 5607 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 350 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.7 g

Zsír

  • Összesen
    84.3 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3878.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    563 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    637 mg
  • Nátrium
    2515 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    811 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    775 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    427 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    277 micro
Összesen 1402 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.9 g

Zsír

  • Összesen
    337.4 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    133 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    72 g
  • Koleszterin
    1054 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15513.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    336 mg
  • Kálcium
    2254 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    2550 mg
  • Nátrium
    10060 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    489.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    552.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3243 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    677 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3098 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1710 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1108 micro
Összesen 5607 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    970.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    629 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    203 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 350 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb tálba szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a cukrot, a sót és a tojásokat.
  2. Hozzáadjuk a szoba hőmérsékletű margarint.
  3. A tejfölt meglangyosítjuk, és belekeverjük az élesztőt, majd pár perc elteltével ezt is hozzáöntjük a lisztes keverékhez. Jól összedolgozzuk a hozzávalókat (nekem kellett még 2 maréknyi liszt, hogy a tészta lágy, de ne ragadós legyen). 1-2 órát pihentetjük.
  4. Enyhén lisztes felületen párszor meghajtogatjuk (alulról, felülről, jobbról, balról), majd kb. 2 ujjnyi vastagságúra nyújtjuk. A tetejét lekenjük 1 db elkevert tojással, bevagdossuk, és sajtot reszelünk rá.
  5. Tepsibe sorakoztatjuk a pogikat, és előmelegített 220 fokos sütőben alsó-felső sütéssel pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 17217
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 03.

Receptkategóriák

A családban, ismerőseim között mindig akadt valaki, aki a legfinomabb pogit sütötte... egészen addig, míg rátaláltam erre a receptre, mert most már én sütöm a legfinomabbat. :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek