r
Nosalty Logó

Pihe-puha almás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Pihe-puha almás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához:

Töltelékhez:

Összesen 1564 kcal
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához:

Töltelékhez:

Összesen 6245 kcal
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Tésztához:

Töltelékhez:

Összesen 215 kcal
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    65.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1275.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    549 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    230.2 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    659 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    611 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    535 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 1564 kcal
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    261 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    119 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    74 g
  • Koleszterin
    686 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5103.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    232 mg
  • Kálcium
    1206 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    2197 mg
  • Nátrium
    1230 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    920.6 g
  • Cukor
    444 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    1450.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2637 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    293 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    638 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2446 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    2141 micro
  • β-crypt
    172 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1141 micro
Összesen 6245 kcal
  • 3% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

Tésztához:

Töltelékhez:

Elkészítés

Tésztához:

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Majd kettévesszük úgy, hogy egyik része kicsivel nagyobb legyen.
  2. Nagyobbik részét hűtőbe, kisebbik részét fagyasztóba tesszük, amíg a tölteléket elkészítjük.

Töltelékhez:

  1. Az almákat meghámozzuk, legyaluljuk. Margarinon a cukorral félpuhára pároljuk. A pudingport kevés vízzel elkeverjük, az almára öntjük, és besűrűsítjük. Langyosra hűtjük.
  2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk az almás krémbe.
  3. Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibéleljük, a nagyobbik tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, a kihűlt krémet elterítjük rajta, a fagyasztós tésztát ráreszeljük, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 216
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 25296
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pihe-puha almás süti
Salamon Csilla 1202 recept

Annyira finom, puha, hogy még 2 nap múlva (feltéve, ha addig megmarad) is puha marad.

Hozzávalók

Tésztához:

Töltelékhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!