Pestos-gombás farfalle recept

1 adag
863
kcal
Pestos-gombás farfalle
Pestos-gombás farfalle
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Más maradék zöldségből is finom.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes-gombás farfalle, gombás tészta pestoval, pestos tészta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lilahagymát apróra vágjuk, olajon vagy vajon megpároljuk.
  2. A szeletekre vágott gombát hozzákeverjük és sózzuk, majd megpároljuk.
  3. Amíg a gomba párolódik, elkészítjük a pestos szószt: a füstölt sajtot lereszeljük, majd a pestot a tejszínnel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, fűszereket szórunk bele, és hozzákeverjük a füstölt sajtot.
  4. Ha a gomba megpárolódott, hozzáadjuk a tejszínes szószt, és az első rottyanásig főzzük tovább.
  5. Megfőzzük a tésztát, ha megfőtt, hozzákeverjük a szószt, parmezánt szórunk rá, és kb. 10 perc alatt összemelegítjük.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 124
elküldve: 0
receptkönyben: 56
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsófi.M

Mióta szakács: 2011.11.03.
37 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Ismerjük meg a szürkemarhát!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Egyre egészségtudatosabban élünk, ezért szeretnénk ismerni a főzéshez felhasznált húsok eredetét, minőségét. Most az egyik őshonos fajtát, a szürkemarhát mutatjuk be. (x)
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Emeletes citromos torta és duplacitromos muffin - csodálatos és illatos sütemények. Így kezdjük mi a sulit idén. Citromot teszünk mindenbe!
A hét szakácsa: Nihonka
A hét szakácsa: Nihonka
Eheti kiemelt szakácsunk, Nihonka megvalósította a japán-magyar fúziós konyhát. Kedvencei a gyorsan elkészíthető, egészséges ételek - segítségükkel több mint 10 kilót fogyott.
864