r
Nosalty Logó

Perui ceviche

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Sajtospiritos
Perui ceviche
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Kacsamell elkészítése

Ceviche

Összesen 428 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Kacsamell elkészítése

Ceviche

Összesen 857 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír

Kacsamell elkészítése

Ceviche

Összesen 37 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    981.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    426 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.9 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    840.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    616 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    498 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    648 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    319 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    6547 micro
  • β-crypt
    1024 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    3622 micro
Összesen 428 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1962.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    853 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.8 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1681 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1232 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    997 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1296 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    638 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    13093 micro
  • β-crypt
    2049 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    7244 micro
Összesen 857 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    589 micro
  • β-crypt
    92 micro
  • Likopin
    494 micro
  • Lut-zea
    326 micro
Összesen 37 kcal

Hozzávalók

Kacsamell elkészítése

Ceviche

Elkészítés

Kacsamell elkészítése

  1. A paprikát vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a karikára vágott újhagymával és az összetört avokádóval.
  2. A chilit is vékonyra szeljük és hozzákeverjük az előzőekhez. Ezután a paradicsom konzervet és a narancslevet is hozzáöntjük, sóval, borssal ízesítjük és alaposan átforgatjuk.

Ceviche

  1. A hús bőrös felét sűrűn, de nem túl mélyen beirdaljuk és mind a két oldalát pár percig forró serpenyőben sütjük. Közben megsózzuk. Akkor jó, ha a belső része kicsit rózsaszín marad. Kivesszük és egy vágó deszkán vékonyan felszeljük, majd az aprított koriander és petrezselyem társaságában a többi zöldséghez keverjük.
  2. 20-30 percet hagyjuk pihenni, ezután már tálalhatjuk is.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1403
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 15.

Ajánló

Salátalevélen, pár szelet friss kenyérrel tálalhatod.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Perui ceviche
Sajtospiritos 57 recept

Ehhez a recepthez sok zöldség kell, ezért leginkább egy nyári tornácon tudom elképzelni. Hidegen szervírozva, vörösborral az igazi.

Hozzávalók

Kacsamell elkészítése

Ceviche

Címlapról ajánljuk

További cikkek