r
Nosalty Logó

Párolt sárgabarackos lepény

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Párolt sárgabarackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
96 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 684 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2736 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    738.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    312 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.4 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    828 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 684 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2953.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    639 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    1249 mg
  • Nátrium
    816 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    605.4 g
  • Cukor
    444 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    587 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    597 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3314 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1119 micro
Összesen 2736 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverjük fehér, krémes habbá a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet és a sót, majd dolgozzuk össze az egészet. Végül keverjük hozzá az ecetet és a sárgabarack
  2. Tegyük a tésztát egy kivajazott sütőformába vagy osszuk szét a 4 kicsi formába, és simítsuk bele az edény(ek)be.
  3. Nyomkodjuk rá a félbevágott sárgabarackokat a tészta tetejére, és süssük meg a pitét, a fent megadott beállítások szerint.
  4. Amikor a párolással végeztünk, kapcsoljuk be a grillt, és pirítsuk meg a süteményt a forró grill alatt.
  5. Szórjuk meg porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 96 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 742
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 05.

Receptkategóriák

A könnyű, édes sárgabarack megszínesíti és megízesíti ezt a csodás lepényt, melyet az Electrolux szakácsai gőzben pároltak, hogy igazán omlós legyen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek