r
Nosalty Logó

Parmezános csirkecomb

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Liongirl
Parmezános csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
rántott ételek
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1134 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2266 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 136 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.2 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    470 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2296.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    390 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    867 mg
  • Nátrium
    839 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    290 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    477 micro
Összesen 1134 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.3 g

Zsír

  • Összesen
    159 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    939 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4593.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    781 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    1677 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    580.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    399 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    482 mg
  • Retinol - A vitamin:
    396 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    953 micro
Összesen 2266 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 136 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat gyengén besózzuk. A parmezánt lereszeljük. A sajt felét a felvert tojásba keverjük, a maradékot összekeverjük a zsemlemorzsával.
  2. A csirkecombokat bepanírozzuk, ám a szokásostól eltérően nem forgatjuk lisztbe, csak a felvert parmezános tojásba, majd a sajtos morzsába.
  3. A csirkecombokat ezután sütőpapíros tepsire tesszük, és pár csepp olajat vagy kókuszzsírt teszünk a tetejére. 175-180 C-on kb. 50 perc alatt ropogósra sütjük úgy, hogy félidőben megforgatjuk a combokat.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2169
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Liongirl 16 recept

Nagyon szeretem az olasz konyhát. Mivel már érik a paradicsom, ma paradicsomsalátát szerettem volna készíteni, amihez kiválóan illik ez az illatos, parmezános panírban sült csirkecomb. A combokat nem a hagyományos módon, bő olajban, hanem sütőben, kevés zsiradék hozzáadásával készítettem, így egészségesebbek és ízletesebbek lettek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek