Paradicsomsali friss bazsalikommal recept

Kalória?
Paradicsomsali friss bazsalikommal
Paradicsomsali friss bazsalikommal
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Úgy határoztam, ma az olasz ízeket választom az ebédhez. Így "lett" ez a saláta, remekül passzolva a sült pulykahusi mellé (a ház urának természetesen rósejbnivel, mert ugye megengedheti magának), az oregánós-reszelt sajtos paradicsomleves után :).

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
konyha: olasz

egyéb elnevezések

füstölt lazacos paradicsomsaláta, lilahagymás paradicsomsaláta,bazsalikomos paradicsomsaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott, szárazra törölt paradicsomokat karikákra vágjuk. A mozzarellát szintúgy.
  2. A lazacot apró szeletekre, a hagymát vékony cikkekre, a bazsalikomot csíkokra szeljük.
  3. Rétegezve a szeleteket tányérra rendezzük (paradicsom, mozzarella, lazac), a hagymával és a bazsalikommal díszítjük.
  4. Meghintjük egy csipet sóval, leloccsantjuk olívaolajjal, és mehet az asztalra.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 5 342
elküldve: 2
receptkönyben: 92
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kif Lee

Mióta szakács: 2012.02.01.
42 recept
hasonló receptek

Hozzászólások (2)

Legfrissebb cikkek

A krémleveskészítés alapszabályai
A krémleveskészítés alapszabályai
A Konyhafőnök mai adásának második megmérettetése egy különleges gombakrémleves elkészítése volt. Van egy igaz mondás: a krémleves nem csak télen jó!
A hét szakácsa: BeePoo
A hét szakácsa: BeePoo
Eheti kiemelt szakácsunk, Ramóna fiatal kora ellenére kitűnően süt-főz. Nem is csoda, hiszen olyan szerencsés, hogy dédije a mai napig segíti őt a konyha útvesztőjében.
297