Paradicsomos-szójaszószos csirke recept

1 adag
682
kcal
Paradicsomos-szójaszószos csirke
Paradicsomos-szójaszószos csirke
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet spontán találtam ki egyik délután. Itthon nagyon ízlett mindenkinek, csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a mediterrán ízeket.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A páchoz

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomos csirkecombok sült zöldségekkel, mediterrán csirke szójaszósszal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a páchoz valókat. A csirkedarabokat megmossuk, majd egy órára állni hagyjuk a pácban. 
  2. Egy tepsibe belerakjuk a meghámozott, nagyob hasábokra vágott krumplit, a gerezdekre vágott lilahagymát, a vékonyan szeletelt fokhagymát, a karikára vágott répát, a szeletekre vágott paprikát és az olívabogyókat. Kicsit megsózzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal.
  3. Egy-két óra elteltével belehelyezzük a tepsibe a csirkedarabokat is, és előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 3 145
elküldve: 4
receptkönyben: 107
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Mesivagyokszia

Mióta szakács: 2012.09.27.
4 recept

Hozzászólások (5)

eletke
eletkev, 2012-10-21 09:36

ISTENI!!!!TEgnap ebedre csinaltam meg. tudtam, h jonak kell lennie elore is, hiszen szeretek nagyon hasznalni soy szoszt es mezet.koszonet.e

Legfrissebb cikkek

Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
Kanadai túrós batyu
Kanadai túrós batyu
A túrós batyu "áldozata" lettem Kanadában. Vendéglátó barátnőm egyre csak valamilyen hazai túrós édességről ábrándozott, én pedig éppen kéznél voltam.
682