Paradicsomos-padlizsános pite recept

Paradicsomos-padlizsános pite
Paradicsomos-padlizsános pite
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A leveles tésztát azért szeretem, mert sokoldalú. Villámgyorsan készíthetők belőle vendégváró falatok, édesek, sósak, megtölthetjük húsos ragukkal, és itt van ez az remek pite is, ami saláta mellé isteni főétel lehet, vagy sült hús mellé akár köret is.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges pite, padlizsános-paradicsomos lepény
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát kiterítjük, piteformába fektetjük, széleit levágjuk, majd felváltva ráhelyezzük a vékony szeletekre vágott padlizsánt és paradicsomot, és sóval ízesítjük.
  2. Tojásos-tejszínes-lisztes keverékkel öntjük le, és parmezánnal szórjuk meg.
  3. 200 fokos sütőben sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
159 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

388