Paradicsomos-olívás csirkecomb recept

Paradicsomos-olívás csirkecomb
Paradicsomos-olívás csirkecomb
100 perc / előkészület: 25 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom húsétel.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-olajbogyós csirkecomb, csirkecombok paradicsomos szószban, paradicsomos-kakukkfüves csirkecomb
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst mossuk, szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát cikkekre vágjuk, a fokhagymát apró kockákra vágjuk. A kakukkfű leveleit letépkedjük.
  3. A hagymát és a fokhagymát a forró olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, felöntjük a levessel. Majd hozzáadjuk a paradicsomkonzervet levével együtt. A paradicsomokat egy villával elnyomkodjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet és a kakukkfű felét. Sózzuk, borsozzuk.
  4. A combokat egy fedeles tűzálló tálba rakjuk, ráöntjük a paradicsomos-hagymás keveréket. Lefedjük.
  5. Előmelegített sütőbe toljuk kb. 60 percig.
  6. A koktélparadicsomokat megmossuk, az olívákkal együtt a szószhoz keverjük. Fedő nélkül további 15 percig sütjük. Megszórjuk a maradék kakukkfűvel.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 614
elküldve: 1
receptkönyvben: 64
elkészítve: 6/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1866 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

445