Paradicsomleves ahogy ankuska készíti recept

Kalória?
Paradicsomleves ahogy ankuska készíti
Paradicsomleves ahogy ankuska készíti
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Paradicsomleves, ennél egyszerűbb nincs szerintem.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tésztás paradicsomleves, egyszerű leves sűrített paradicsomból, paradicsomos leves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat felforrosítjuk,  hozzáadjuk a lisztet, zsemlebarnára pirítjuk. Csomómentesre keverjük.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét.
  3. Intenzíven keverjük, közben lassan felöntjük vízzel. Csak annyira, hogy szép maradjon a színe és íze.
  4. Hagyjuk, hogy bugyogjon, aztán belefőzzük a tésztát (de lehet külön is főzni).
  5. És ízlésesen tálaljuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 6 357
elküldve: 0
receptkönyben: 24
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ankuska

Mióta szakács: 2012.03.16.
14 recept

Hozzászólások (2)

Legfrissebb cikkek

Hús és fröcsögő szaft - ahogy még nem faltad!
Hús és fröcsögő szaft - ahogy még nem faltad!
A vegák most jobb, ha befogják a fülüket, mert csupa nagybetűvel ki kell jelentünk, hogy nincs jobb dolog a húsnál! Szendvicsben és tocsogó szafttal pedig maga a mennyország!
Linzerkarikák húsvéti kiadásban
Linzerkarikák húsvéti kiadásban
Miért nincs igazi húsvéti édesség, amit csak ilyenkor készítünk? Én kreáltam egyet, ami ízig-vérig tavaszi, és egyben tökéletes vendégváró is.
675