r
Nosalty Logó

Paprikás virslis fusilli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Paprikás virslis fusilli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 562 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2244 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 150 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    21.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1163.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    510 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    262 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    307 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2297 micro
  • β-crypt
    693 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 562 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    84.6 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4654.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    309 mg
  • Kálcium
    676 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    318 mg
  • Foszfor
    1269 mg
  • Nátrium
    2041 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    346.3 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    754 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1046 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    733 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1230 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    113 micro
  • β-karotin
    9189 micro
  • β-crypt
    2772 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 2244 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    617 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 150 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forró vízbe tesszük a paprikát, és addig főzzük, amíg le nem jön a héja, vagy forró sütőben is megsüthetjük, úgy is jó. Ha nincsen húsleves maradékunk otthon, akkor a vízből hagyjunk egy kicsit, amiben a paprika megfőtt.
  2. Amíg a paprika fő, addig összekockázzuk a hagymát, és kifőzzük a tésztát.
  3. Megsütjük a virslit, elég csak bevagdosni, esetleg félbevágni. (Én olívaolajon szoktam, de lehet sima étolaj.)
  4. Ebben az olajban, amiben sült a virsli, megpirítjuk a hagymát.
  5. Ha leszedtük a paprika héját, apróra felkockázzuk, és a hagymához adjuk.
  6. Hozzáadjuk a sót, ételízesítőt, húsleves levét, 1 teáskanál cukrot, kis pestót, és összeforraljuk.
  7. Ha kész, botmixerrel összenyomkodjuk, és a tésztához keverjük, a virslit a tetejére tesszük. (Én belekockáztam a kislányom miatt.)
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3652
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hasonló étel ízre, mint a lecsós virsli, de a kislányom ezt jobban szereti.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek