Paprikás virslis fusilli recept

Paprikás virslis fusilli
Paprikás virslis fusilli
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hasonló étel ízre, mint a lecsós virsli, de a kislányom ezt jobban szereti.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

virslis tészta, pesztós tészta virslivel, kaliforniai paprikás fusilli
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Forró vízbe tesszük a paprikát, és addig főzzük, amíg le nem jön a héja, vagy forró sütőben is megsüthetjük, úgy is jó. Ha nincsen húsleves maradékunk otthon, akkor a vízből hagyjunk egy kicsit, amiben a paprika megfőtt.
  2. Amíg a paprika fő, addig összekockázzuk a hagymát, és kifőzzük a tésztát.
  3. Megsütjük a virslit, elég csak bevagdosni, esetleg félbevágni. (Én olívaolajon szoktam, de lehet sima étolaj.)
  4. Ebben az olajban, amiben sült a virsli, megpirítjuk a hagymát.
  5. Ha leszedtük a paprika héját, apróra felkockázzuk, és a hagymához adjuk.
  6. Hozzáadjuk a sót, ételízesítőt, húsleves levét, 1 teáskanál cukrot, kis pestót, és összeforraljuk.
  7. Ha kész, botmixerrel összenyomkodjuk, és a tésztához keverjük, a virslit a tetejére tesszük. (Én belekockáztam a kislányom miatt.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 056
elküldve: 4
receptkönyvben: 38
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

569