r
Nosalty Logó

Paprikás krumpli Katharosz konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katharosz
Paprikás krumpli Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 630 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2521 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 131 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.6 g

Zsír

  • Összesen
    44.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1551.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    1297 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    753 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    455 micro
Összesen 630 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.6 g

Zsír

  • Összesen
    177.9 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6207.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    182 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    596 mg
  • Nátrium
    5189 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1129 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    313 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    422 micro
  • β-karotin
    3012 micro
  • β-crypt
    259 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    1821 micro
Összesen 2521 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    482 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kockára vágott szalonnát kissé kiolvasztjuk, majd rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, kevés sót és megfonnyasztjuk.
  2. Pirospaprikával meghintjük, elkeverjük (persze erre az időre a tűzrőllehúzzuk), majd rátesszük a hámozott és feldarabolt paradicsomot, és a kisebb kockára vágott zöldpaprikát.
  3. Kissé átforgatjuk, hozzáadjuk a hámozott és cikkekre vágott krumplit, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  4. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, csipet ételízesítővel, piros arannyal.
  5. Belerakjuk a füstölt kolbász karikákat, lefedjük, és lassú tűzön készre főzzük.
  6. De a főzési idő befejezése előtt ízlés szerintbelefőzzük a virslit, vagy kolbászt.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 33
  • Össznézettség: 28112
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Paprikás krumpli Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Egyszerű, hagyományos egytálétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek