r
Nosalty Logó

Pangasius rizstakaró alatt

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Pangasius rizstakaró alatt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 851 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1703 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 128 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    35.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1044.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    493 mg
  • Nátrium
    279 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    476 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    269 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1013 micro
Összesen 851 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    70.6 g

Zsír

  • Összesen
    118.2 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    464 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2089.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    985 mg
  • Nátrium
    558 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    952.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    539 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    600 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2027 micro
Összesen 1703 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst enyhén sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük, leszűrjük.
  2. Egy tűzálló tálat kikenjük a vajjal. A halat sóval, borssal fűszerezzük, a tűzálló tál aljára rendezzük.
  3. A kétféle hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a megmaradt olajban megdinszteljük. Felöntjük a tejszínnel, hozzákeverjük a creme fraichet és a sajtot, felfőzzük. Hozzákeverjük a petrezselymet, sóval, borssal ízesítjük.
  4. A rizst elkeverjük a zöldborsóval és a mártással, a halra simítjuk, megszórjuk a parmezánnal.
  5. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2333
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha kalóriaszegényebben szeretnénk, helyettesítsük a tejszín felét tejjel, és a creme fraichet zsírszegény tejföllel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek