Padlizsánszeletek serpenyőben recept

Padlizsánszeletek serpenyőben
Padlizsánszeletek serpenyőben
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Önmagában is nagyon finom, de ha ráolvasztunk egy kis sajtot, vagy szendvicsbe tesszük, kiváló! Nagyon szeretem a muszaka ízvilágát, de most a párommal együtt diétázunk, ezért kitaláltam egy csirkemelles fogást ebből a padlizsán alapból. Most a Padlizsános rakott csirkemell bazsalikommal készült belőle.

hozzávalók / 2 adag

egyéb elnevezések

sült padlizsán, olívaolajban sült padlizsán, serpenyős padlizsán
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánokat feszeleteljük fél centiméter vastagságúra, majd megszórjuk a sóval.
  2. Egy nagyobb serpenyőbe csurgatjuk az olajat és a padlizsánokat ráhelyezzük.
  3. Takarék lángon hagyjuk, hogy megsüljenek a szeletkék, közben kétszer megforgatjuk, hogy ellenőrizni tudjuk, megpirult-e!
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 40
össznézettség: 22 633
elküldve: 3
receptkönyvben: 114
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
130 recept
hirdetés

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

204