r
Nosalty Logó

Őszibarackos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Őszibarackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 470 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 5630 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 251 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.1 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    184 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 470 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    82.6 g

Zsír

  • Összesen
    243.7 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    897 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5629.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    1403 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    2394 mg
  • Nátrium
    1380 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    793.2 g
  • Cukor
    372 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1067.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2552 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    210 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    296 micro
  • Kolin:
    727 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3793 micro
  • β-crypt
    661 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1315 micro
Összesen 5630 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    170 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 251 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A puha vajat összekeverjük a 4 tojással, a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal.
  2. A liszttel elkeverjük a pudingot és sütőport, majd hozzáadjuk a tojásokhoz, és beledolgozzuk a tejfölt is.
  3. Kézimixerrel szép simára keverjük.
  4. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, majd rárakjuk a barackszeleteket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38x30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 435
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 65324
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és gyors sütit szerettem volna, ezt a receptet egy receptkönyvben találtam. Gyorsan megkedveltük, mert egyszerű elkészíteni, és bármilyen gyümölccsel finom. A tészta nem ázik el, és nem fojtós.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek