r
Nosalty Logó

Őszibarackos-csokis kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Őszibarackos-csokis kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1083 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 4325 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 303 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1231.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    320 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    477 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    423 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    90 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 1083 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    57.4 g

Zsír

  • Összesen
    198.1 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4925.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1106 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    254 mg
  • Foszfor
    2106 mg
  • Nátrium
    1281 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    591.2 g
  • Cukor
    367 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    530.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1910 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    632 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1692 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2456 micro
  • β-crypt
    358 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1182 micro
Összesen 4325 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    346.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.6 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    173 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 303 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  2. A puha margarint a tojássárgájával és a cukorral habosra keverjük.
  3. A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd a margarinos masszához keverjük (robotgéppel). Sűrű masszát kapunk.
  4. A tojásfehérjéből vert habot fakanállal beleforgatjuk a masszába. Így egy kicsit lágyabb lesz a tészta.
  5. Egy tepsit kivajazunk, belisztezünk, majd a masszát egyenletesen elkenjük benne.
  6. A barackot lecsöpögtetjük, kockákra vagdossuk, és a massza tetejére szórjuk, kicsit belenyomkodjuk.
  7. A csokit is apróra daraboljuk, és rászórjuk a barack tetejére.
  8. A vaníliás cukrot egyenletesen rászórjuk a sütire.
  9. Előmelegített sütőbe megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 7953
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 21.

Ajánló

A befőttet friss gyümölccsel is lehet helyettesíteni.

Receptkategóriák

Azt hiszem, egy újságban találtam ezt a receptet még régen. A barack és a csoki felkeltette az érdeklődésemet :). Nagyon jó az  olvadt csoki és a barack együtt.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek