r
Nosalty Logó

Orosz krémtorta babapiskótával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Orosz krémtorta babapiskótával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A díszítéshez

Összesen 708 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A díszítéshez

Összesen 4246 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A díszítéshez

Összesen 194 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    34.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    367 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.1 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    160 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    295 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 708 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    66.8 g

Zsír

  • Összesen
    207 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    666 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2202.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    908 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    689 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    498.4 g
  • Cukor
    295 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    959.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1772 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    138 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1644 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1348 micro
  • β-crypt
    408 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    555 micro
Összesen 4246 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

A tortához

A díszítéshez

Elkészítés

A tortához

  1. A pudingport a tejjel meg a cukorral simára keverjük, és sűrűre főzzük.
  2. Vaníliás cukorral és a rummal ízesítjük.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük.
  4. A zselatint fél dl meleg vízben feláztatjuk, és óvatosan a kemény habbá vert tejszínbe beleforgatjuk
  5. Majd ezt a vaníliás krémmel elegyítjük.
  6. A barackot felkozkázzuk, és a krémbe keverjük.
  7. Egy forma aljába babapiskótát fektetünk. A krém egy részét rásimítjuk. Utána ugyan ez következik, addig amíg a krém el nem fogy. (körülbelül 3x)
  8. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy megdermedjen, és a babapiskóta megpuhuljon.
  9. Végül a tejszínt a díszítéshez felverjük a habfixálóval, és tetszés szerint díszítjük süteményünket.
  10. A torta oldalára esetleg kerülhet darált dió, csokoládé, stb.
  • Receptkönyvben: 190
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 32042
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátomnak készítettem el először Valentin-napi ajándékként. Nagy sikert aratott! :)

Hozzávalók

A tortához

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!