r
Nosalty Logó

Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hoprik ferencné
Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 164 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 164 kcal

Hozzávalók

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Elkészítés

Az omletthez

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük és jól befűszerezzük. (Akár már előző este is lehet.)
  2. Sütőben vagy serpenyőben megsütjük.
  3. Egy fedeles serpenyőben az olajat felmelegítjük, beletesszük a fagyasztott zölségeket, átsütjük, pici vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk.
  4. Lefedve megpároljuk. (Ne főzzük túl.)
  5. A 2 tojást a tejföllel, sóval, borssal, lestyánnal felverjük.
  6. Egy nagy, palacsinta sütőben, vagy serpenyőben az olajat felhevítjük és beleöntjük a felvert tojást.
  7. Megsütjük, mint a palacsintát, de nem kell összekeverni.
  8. Tányérra tesszük, megtöltjük a párolt zöldséggel, meglocsoljuk a tartárral és ráhajtogatjuk az omlett szélét.
  9. Mellé tesszük a sült csirkét és megszórhatjuk egy kis reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3161
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 14.

Ajánló

Főételnek, vagy egy villásreggelinek kitűnő, csirkemell nélkül is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel
Hoprik ferencné 55 recept

Egy kicsit macerásnak tűnik, de megéri elkészíteni, mert nagyon finom.

Hozzávalók

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!