r
Nosalty Logó

Olívás-sajtos melegszendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Olívás-sajtos melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 749 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1497 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 290 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    48 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2423.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    668 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    1231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    125 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    376 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    511 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 749 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    58.5 g

Zsír

  • Összesen
    96 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4846.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    1335 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    818 mg
  • Nátrium
    2462 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    250 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    836 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    751 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1022 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    835 micro
Összesen 1497 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    935.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    475 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 290 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajbogyókat durvára vágjuk. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk. A sajtot durvára reszeljük.
  2. A vajat elkavarjuk az olajbogyóval, hagymával és a sajttal. Sóval, borssal és chilipehellyel ízesítjük.
  3. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20-25 percig sütjük, míg a sajt megolvad, és kezd barnulni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4418
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom és gyors vacsora. Tökéletes recept a maradék kenyér felhasználására.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek