r
Nosalty Logó

Olaszos tarja

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Olaszos tarja
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pác

Hús

Köret

Összesen 674 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pác

Hús

Köret

Összesen 2019 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pác

Hús

Köret

Összesen 132 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1056.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    521 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    963 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    11468 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    11016 micro
  • Lut-zea
    429 micro
Összesen 674 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    112.7 g

Zsír

  • Összesen
    100.4 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3168.8 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    452 mg
  • Foszfor
    1563 mg
  • Nátrium
    631 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    904.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2888 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    522 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    34404 micro
  • β-crypt
    242 micro
  • Likopin
    33049 micro
  • Lut-zea
    1288 micro
Összesen 2019 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    204 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    2215 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    2128 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Pác

Hús

Köret

Elkészítés

Pác

  1. A hozzávalókat késes robotgépben pürésítjük, és azonnal a sütőzacskóba rakott hússzeletekre öntjük. Lezárva legalább 1-2 órára bepácoljuk.

Hús

  1. A húst a sütőzacskóban sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük (nagyobba, mint amennyit a hús igényelne, mert mellé kerül a köret is).

Köret

  1. A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk, cikkekre vágjuk.
  2. A tepsit a félig sült hússal kivesszük a sütőből, mellé halmozzuk a burgonyát, kevés olajat csepegtetünk rá, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk hántolt tökmaggal és fóliával letakarva visszatesszük a sütőbe. 20 perc múlva levesszük a fóliát a burgonyáról és ízlés szerinti színre pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x40
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 2994
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 22.

Ajánló

Az együtt sütést mindenképpen energiatakarékossági szempontokból ajánlom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszos tarja
Évi néni 1830 recept

Ha tehetem,- mivel gyakran időszűkében vagyok- gyorsan elkészíthető, vagy legalábbis kevés munkát igénylő ételeket főzök.

Hozzávalók

Pác

Hús

Köret

Címlapról ajánljuk

További cikkek