Olasz gombasaláta recept

Olasz gombasaláta
Olasz gombasaláta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk a böjtben "hagyománnyá" vált!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

póréhagymás gombasaláta majonézesen, fehérboros-majonézes gombasaláta póréhagymával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megmossuk, és sós vízben puhára főzzük, majd hűlni hagyjuk.
  2. A póréhagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk.
  3. A majonézből, tejfölből, mustárból, citromléből, fehérborból, valamint csipetnyi sóból és borsból mártást keverünk, és a többi hozzávalóra öntjük.
  4. Néhány órára a hűtőbe tesszük.

  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 32 838
elküldve: 3
receptkönyvben: 414
elkészítve: 7/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Tünde

Mióta szakács: 2010.10.25.
44 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

125