r
Nosalty Logó

Narancsos pudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Narancsos pudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pudingkrém

Díszítés

Összesen 474 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pudingkrém

Díszítés

Összesen 3802 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tészta

Pudingkrém

Díszítés

Összesen 186 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    468.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.6 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    108.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    261 micro
Összesen 474 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    79.4 g

Zsír

  • Összesen
    133.4 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    912 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3749.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    764 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    1495 mg
  • Nátrium
    1111 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    572.6 g
  • Cukor
    312 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    867.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    454 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    251 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    777 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    982 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2085 micro
Összesen 3802 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Tészta

Pudingkrém

Díszítés

Elkészítés

Tészta

  1. A tésztához a tojásokat, cukrot, vaníliás cukrot, sót és az aromát habosra keverjük.
  2. Összekeverjük a lisztet a pudingporral és a sütőporral. Rászitáljuk a masszára, és beleforgatjuk. Tortaformában megsütjük.
  3. A kihűtött tésztát kétszer elvágjuk.

Pudingkrém

  1. A zselatinlapokat előírás szerint hideg vízbe áztatjuk.
  2. A krémhez a pudingport a cukorral és a narancslével állandó kevergetés mellett felfőzzük. A zselatint kinyomkodjuk, és hozzáadjuk.
  3. A hulalát felverjük, és a langyos masszához keverjük.
  4. A tortát megkenjük a krémmel.

Díszítés

  1. A hulalát felverjük, és bevonjuk vele a tortánkat.
  2. Narancskarikákkal, tortabevonóval díszíthetjük, ízlés szerint.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3551
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Eddig valamilyen alkalom kellett, hogy tortát készítsek. Mostanában viszont kedvet kaptam, és majdnem minden hétvégén elkészül egy.

Hozzávalók

Tészta

Pudingkrém

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek