Mustáros sonkakrém 2. recept

1 adag
304
kcal
Mustáros sonkakrém 2.
Mustáros sonkakrém 2.
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor Húsvét elteltével már unjuk a sonka- tojás-torma felállást, akkor szoktam sonkakrémet csinálni.
Melegszendvicsnek is alkalmas, csak akkor kicsit több tejfölt keverek bele, és a szendvicsek tetejét reszelt sattal megszórom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel, tavaszi hónapos retekkel, újhagymával kínáljuk.

alapanyagok

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szezon: tavasz
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sonkakrém, szendvicskrém húsvéti sonkából
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát ledaráljuk.
  2. Összedolgozzuk a puha vajjal, hozzáadjuk a tejfölt, az őrölt borsot, a mustárt, és jól kikeverjük.

  • költség: 640 Ft
  • elkészítettem: 26 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 12 073
elküldve: 2
receptkönyben: 301
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Muci

Mióta szakács: 2008.04.02.
170 recept

Hozzászólások (3)

virag54
virag54p, 2012-04-20 18:34

Én beledaráltam egy kis fej hagymát, egy főtt tojást és egy kisebb csokor medvehagymát. Finom lett.
Köszönöm a receptet!

Tides
Tidesh, 2011-05-16 10:42

Egyszerű és nagyszerű! Köszi a receptet!
Picit több tejföllel és mustárral készítettem, mert a sonka igencsak száraz volt már, de nagyon finom lett. Valóban friss pékáruval és friss zöldséggel az igaz!

zederta
zedertacs, 2011-05-12 02:33

drága Muci! ez valami isteni! egyszerű, de annál finomabb!
további jó egészséget, és még sok-sok receptet!
üdv,
toma

Legfrissebb cikkek

Édes élet, boldog élet
Édes élet, boldog élet
Miért van az, hogy egy finom desszerttől sokkal jobban érezzük magunkat? És miért van az, hogy ha degeszre ettük magunkat, még akkor is jut hely egy finom nyalánkságnak? (x)
304