r
Nosalty Logó

Mustáros-fehérboros csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Mustáros-fehérboros csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 364 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 730 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 106 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    494.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 364 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.1 g

Zsír

  • Összesen
    49.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    988.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    455 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    326.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    110 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    309 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    585 micro
Összesen 730 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkedarabokat sózzuk és borsozzuk.
  2. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és a combok mindkét oldalát pirosra sütjük. A megpirított combokat kiszedjük egy tűzálló tálba.
  3. A vöröshagymákat megtisztítjuk, és karikára vágjuk. Abban az olajban, amelyben a csirkecombokat kisütöttük, megpároljuk a hagymákat is kb. 5-10 percig, időnként megkeverve. Mikor már egy kicsit meg is barnult a hagyma, hozzáadjuk a petrezselymet, majd rákanalazzuk a hús tetejére.
  4. A serpenyőbe beleöntjük a bort, egy kicsit kiforraljuk. Hozzáadjuk a mustárt, habverővel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk. A keveréket a húsra öntjük.
  5. 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük letakarva, majd további 20 percig fedő nélkül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 14084
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik kedvenc csirkés ételem lett. Nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek