Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás tavaszi saláta

Mozzarellás tavaszi saláta
Mozzarellás tavaszi saláta
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan, finomat a vega gyereknek tipikus esete.

hozzávalók / 1 adag

A salátához

Az öntethez

ajánlat

Anyuék azt mondták, kiváló volt a grillezett húsokhoz, elhiszem nekik:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátákat megmossuk, és egy tálba dobjuk.
  2. A mézet egy kis tálba rakjuk, és megmikrózzuk 20 mp-ig, hogy felolvadjon.
  3. Hozzákeverjük az öntet többi hozzávalóját, és a salátára öntjük.
  4. Az ízek összeérése érdekében a salátát 1-2 órára hűtőbe tesszük.
  5. Mielőtt kivennénk, megpirítjuk a kis kockákra vágott kenyeret egy serpenyőben.
  6. Ezután a félbevágott paradicsomokat, mozzarellagolyókat és a kenyérkockákat beleforgatjuk, és már tálalhatjuk is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 773
elküldve: 7
receptkönyvben: 184
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kremy

Mióta szakács: 2010.02.10.
22 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

rukkola-madársaláta-mozzarella saláta balzsamecetes dresszinggel, rukkola saláta mozzarellával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

657
rukkola 10 dkg
madársaláta 10 dkg
koktélparadicsom 4 db
mozzarella 10 dkg
kenyér 1 szelet
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 1 tk
méz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint