Minestrone leves márti1218 konyhájából recept

Minestrone leves márti1218 konyhájából
Minestrone leves márti1218 konyhájából
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a levest nyáron a legjobb készíteni, amikor nagy a választék friss zöld áruból, a leírt zöldségek csak tájékoztató jellegűek, mindenki ízlésének megfelelően variálhatja azokat. 

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

minesztrone leves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségek darabolásával kezdjük, ez a leginkább időigényes művelet. Én nagy lyukú reszelőn lereszelem a zöldségeket, a káposztát, hagymát darabolom, fokhagymát átnyomom, sajtot lereszelem.
  2. 2 ek. olajon kisütjük a felkockázott császárszalonnát, ha üveges, rátesszük a hagymákat, pároljuk, kevergetjük pár percig, majd rátesszük az összes zöldséget, és tovább pároljuk még 5 percet, megszórjuk sóval, borssal, a fűszerkeverékkel, átkeverjük, és felöntjük a paradicsomlével és a vízzel.
  3. Fél órát főzzük, beledobjuk a tésztát, még azzal is főzzük pár percet, és már tálalhatjuk is, reszelt sajttal megszórva.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 1 275
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
21 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

331