Milánói sertésszelet recept

Milánói sertésszelet
Milánói sertésszelet
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Makarónival és sajttal a tetején tálalva remek ebéd lett belőle otthon.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertésszelet milánói makarónival, sertésszelet tésztával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot fölszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk.
  2. A húsokat mindkét oldalukon forró olajban lesütjük. (Pirulhatnak is egy kicsit.) Végül kiszedjük őket egy tálra.
  3. A megmaradt olajhoz hozzáadjuk a felaprított hagymát, majd ha az megdinsztelődött, felöntjük egy kicsi vízzel, és hozzátesszük a milánói alapot. Csomómentesre keverjük, és hozzáadjuk a paradicsomlét.
  4. Hozzáadjuk az összetört fokhagymát, borsozzuk, tegyünk még pici sót bele. Egy kevés ketchupot lehet még hozzáönteni.
  5. A húsokat visszaszedjük a szószba, és kb. 45-50 percet fedő alatt főzzük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 13 559
elküldve: 0
receptkönyben: 163
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Gálné Antal Éva

Mióta szakács: 2010.09.17.
4 recept

Hozzászólások (3)

gregoreva
gregorevav, 2011-07-24 21:51

Köszönöm, finom vasárnapi ebéd volt:-))
Szép hetet kívánok!
Éva-Anyóca

csibi49
csibi49v, 2011-01-16 20:37

Ne haragudj,de nem tèvesztetted el a kèpet,mert èn nem làtom hogy hol a hus?

Krisztincs
Krisztincsh, 2010-11-15 21:37

Ma ez volt a vacsi, még repetázott is a párom. Örült, hogy nem a megszokott milánóival vártam. Nagyon fincsi volt, köszönjük a receptet!!! :)) Ajánlom mindenkinek!!

Legfrissebb cikkek

"A franciáknak üzenem, legyenek résen!"
"A franciáknak üzenem, legyenek résen!"
A spontán bulik mindig jól sikerülnek. Ez alól a mostani sem volt kivétel. Sajnálom is, hogy nem előtte írok róla beharangozót.
Főzz tengeri herkentyűből egyszerűen
Főzz tengeri herkentyűből egyszerűen
A tengeri herkentyűk elkészítésétől általában idegenkedünk, mert bonyolultnak és költségesnek tartjuk. Az alábbi recept megváltoztatja elképzeléseinket.
690