Milánói makaróni 5. - zöldséges recept

megosztás
0
Milánói makaróni 5. - zöldséges
Milánói makaróni 5. - zöldséges
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húgom kedence gyerekkora óta...anya nagyon sokszor készítette nekünk. Most már én is el tudom készíteni. A recept egy régi olasz gyűjteményből való. Dúsíthatjuk gombával is, néha mi is szoktuk, de az eredeti recept nem írja.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

milánói spagetti, répás spagetti paradicsomszósszal
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A hagymákat megtisztítjuk, és vagy nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük a legkisebb lyukú reszelőn.
  2. A répákkal ugyanígy járunk el.
  3. Az olívaolajon a hagymát megdinszteljük, majd rátesszük a lereszelt répákat.
  4. Ha a zöldség is megdinsztelődött, a darált húst is hozzátesszük, és fehéredésig pároljuk.
  5. Felöntjük vízzel, hogy kb. 2 ujjnyira ellepje a húst. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet.
  6. Ha felforrt, beleöntjük a paradicsompürét is. Készre főzzük kb. 30-35 perc alatt, és megkóstoljuk, hogy a paradicsom miatt mennyire savanyú, ízlés szerint édesítjük, ha szükséges.
  7. Kifőzzük a makaróni tésztát, a sajtot lereszeljük, és tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 916
elküldve: 1
receptkönyben: 58
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1048