Meggyes piskóta Annalilcsitől recept

1 adag
991
kcal
Meggyes piskóta Annalilcsitől
Meggyes piskóta Annalilcsitől
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy örök kedvenc nálunk! Férjem nagyon édesszájú. Ez pedig egy nagyon egyszerű, gyors és isteni finom piskóta recept! Nem lehet elrontani!

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

piskóta meggyel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Eközben szétválasztjuk a tojásokat. Hozzáadjuk a sárgákat, a tejet, majd apránként a lisztet és a sütőport.
  2. A fehérjékből kemény habot verünk fel. Aztán beleforgatjuk a többi összedolgozott alapanyaghoz.
  3. A masszát belesimítjuk egy tepsibe, és egyenletesen rászórjuk a meggyet.
  4. 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. Tetejére porcukor kerülhet! Jó étvágyat! :-)
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 646
elküldve: 0
receptkönyben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Annalilcsi

Mióta szakács: 2013.12.16.
6 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Puha, szaftos csirkemáj sűrű mártásban, sok zöldséggel vagy kívül jól átpirítva - sokféleképpen szeretjük. Most mutatunk kilenc változatot - 300 kalória alatt!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
991