r
Nosalty Logó

Meggyes-krémes süti Kynga konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Meggyes-krémes süti Kynga konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A meggyes töltelékhez

A krémhez

Egyéb

Összesen 676 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A meggyes töltelékhez

A krémhez

Egyéb

Összesen 4052 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A meggyes töltelékhez

A krémhez

Egyéb

Összesen 204 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1005.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.4 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    235 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 676 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    78.3 g

Zsír

  • Összesen
    152.9 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    908 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6035.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    1750 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    2173 mg
  • Nátrium
    1621 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    578.5 g
  • Cukor
    300 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    373.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    504 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    748 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1412 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1445 micro
Összesen 4052 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    304.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A meggyes töltelékhez

A krémhez

Egyéb

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótához valókat szépen sorban egy nagy tálba tesszük, és jól összekeverjük.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és megsütjük.
  3. Eközben elkészítjük a krémeket.
  4. A főzött krémhez a lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, hozzáadjuk a cukrot, feltesszük a tűzre, és folyamatos kavargatás mellett sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a tojást is. Hagyjuk teljesen kihűlni!!
  5. Jöhet a meggyes töltelék: a meggybefőtt levét leszűrjük, és ebből fogunk pudingot készíteni.Felforraljuk a levet, és beleöntjük a pudingport. Ugyanolyan sűrűre főzzük, mint ahogy a sima pudingot is szoktuk.
  6. Melegen tehetünk bele meggyszemeket.
  7. A kihűlt piskótatésztát félbevágjuk, és rétegezzük a krémekkel - kinek hogyan tetszik jobban. De hagyjunk a tetejére is.
  8. Simán vagy csokireszelékkel, meggyszemekkel tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5505
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 16.

Receptkategóriák

Ízek kavalgádja, egyszerűen isteni süti! Érdemes kipróbálni, nem lesz csalódás!!!!! :)

Hozzávalók

A piskótához

A meggyes töltelékhez

A krémhez

Egyéb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!