r
Nosalty Logó

Marcipános-csokis brownie Horandrától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Horandra
Marcipános-csokis brownie Horandrától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A brownie tésztához

A tetejére

Összesen 813 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A brownie tésztához

A tetejére

Összesen 4080 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A brownie tésztához

A tetejére

Összesen 336 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    785.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    209 mg
  • Nátrium
    397 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109 g
  • Cukor
    81 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 813 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.1 g

Zsír

  • Összesen
    186.8 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    961 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3927.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    364 mg
  • Foszfor
    1044 mg
  • Nátrium
    1984 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    544.9 g
  • Cukor
    405 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1027 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    160 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1001 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    243 micro
  • β-crypt
    167 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1169 micro
Összesen 4080 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.7 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 336 Kcal

Hozzávalók

A brownie tésztához

A tetejére

Elkészítés

A brownie tésztához

  1. Először megolvasztjukaz étcsokit a vajjal, ha kész, félretesszük, és megvárjuk, míg kihűl, közben kevergetjük.
  2. Ha kihűlt a csoki, hozzáadjukegyenként a tojásokat, a cukrot, a lisztet, a fahéjat, sütőport, szódabikarbónát, a vaníliás cukrot, a narancslevet, rumaromát,a sótés a joghurtot, ezeket robotgéppel jól összedolgozzuk. Ha ez kész, akkor keverjük bele a narancshéjat! Megsütjük kb. 30 perc alatt.
  3. Ha kihűlt, rákenjük a lekvárt, utána kiszaggatjuk a nekünk tetsző formával, én szív formát használtam.
  4. Kinyújtjuk a marcipánt, ha ragad, akkor porcukrot szórjunk rá, a marcipánt is kiszaggatjuk a választott formával, és ráhelyezzük a browniekra. Nagyon finom!:)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1665
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Marcipános-csokis brownie Horandrától
Horandra 42 recept

Kaptam ajándékba marcipánt, és valami mutatós és finom sütire szerettem volna rakni. Nagyon finom lett!:)

Hozzávalók

A brownie tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek