r
Nosalty Logó

Maradékmentő paradicsomos spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gombi
Maradékmentő paradicsomos spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1537 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 3076 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 315 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    114.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1869.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    1034 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    585 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18409 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 1537 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.8 g

Zsír

  • Összesen
    228.4 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3738.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    455 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    837 mg
  • Nátrium
    2068 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    417.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    554 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    1169 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    36818 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 3076 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3765 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 315 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, sózzuk és kevés olajon megpároljuk.
  2. Amikor a hagyma már üveges, mehet hozzá a kolbász és a gomba is, borsozzuk, és ízlés szerint oregánót teszünk hozzá. Pirítjuk tovább.
  3. Amikor a gomba és a kolbász megsült, beleöntjük a paradicsompürét, hagyjuk, hogy felforrjon.
  4. Hozzákeverjük a spagettit, addig főzzük együtt, amíg a spagetti is megmelegszik.
  5. Reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1756
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aznap sajtos tejfölös tésztát készítettem, de a férjem nem díjazta annyira, hogy másnap ebédre is vigyen belőle a munkahelyére. Szétnéztem a hűtőben, és mindenből láttam egy kis maradékot, amit ha most nem használok fel, ki kell, hogy dobjam. Volt egy kis gombakonzerv, volt egy fél szál kolbász, volt egy fél doboz paradicsompüré, és a sok kimaradt spagetti. Gondoltam egyet, és így lett meg ez a maradékmentő étel :) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek