Mangós-citromos csirkecombok recept

Mangós-citromos csirkecombok
Mangós-citromos csirkecombok
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha egy kis újításra vágyunk a megszokott sült csirkecomb helyett...

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkecomb mangóval és citrommal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük. Az olívaolajat felhevítjük, és oldalanként 5 perc alatt megkapatjuk a csirkét.
  2. A mangó felét felkockázzuk, pürésítjük. Hozzáadjuk a sót, borsot, alaplevet, kakukkfűszálakat és a bort, majd még egyszer összepürésítjük.
  3. A combokat egy tűzálló tálba helyezzük, sózzuk, borsozzuk, leöntjük a mangós pürével, és 180 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük.
  4. Kivesszük, a combok tetejére teszünk citromkarikákat és a maradék mangót, és még 10 percig grillezzük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 306
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
450 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

387