Majonézes párizsisaláta recept

Majonézes párizsisaláta
Majonézes párizsisaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így a karácsonyi eszem-iszom előtt készítettem ezt a salátát ebédre (vacsorára). Gyors, egyszerű és nagyon finom.


hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

párizsisaláta, almás-csemegeuborkás-majonézes párizsisaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát, a  párizsit, a burgonyát, a salátát és az uborkát gyufaszál vékonyságúra felszeleteljük, és egy tálba tesszük.
  2. A majonézt elkeverjük a ketchuppal, a mustárral a Worcherstershire mártással, a porcukorral és a citromlével.
  3. Petrezselyemmel, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Ráöntjük a felszeletelt hozzávalókhoz, jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük egy pár órára.
  5. Hidegen tálaljuk.

  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 43 975
elküldve: 3
receptkönyvben: 492
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept
hirdetés

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ildibildi
Ildibildi / Ildibildi sze, 2010-03-03 15:07

Most készítettem el sokadszorra ezt a finom salátát. Itt az ideje, hogy megköszönjem neked ezt a remek receptet !

402