r
Nosalty Logó

Magyaros nyúlgulyás ahogy Ancsi készíti

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ancsi :)
Magyaros nyúlgulyás ahogy Ancsi készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 383 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 40 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    18.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    911 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    677 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2533 micro
  • β-karotin
    6856 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3588 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 383 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    96 g

Zsír

  • Összesen
    74.4 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5848.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    447 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    1327 mg
  • Nátrium
    3645 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.1 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    3324.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2706 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    247 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    860 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    378 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10131 micro
  • β-karotin
    27422 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    14353 micro
  • Lut-zea
    3979 micro
Összesen 1535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    266 micro
  • β-karotin
    721 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    378 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 40 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hagymát zsiradékon dinsztelni kezdjük, a nyúlhúst is a lábasba öntjük, pici kérget pirítunk neki, pirospaprikával meghintjük, majd annyi vízzel felöntjük, hogy épp ellepje.
  2. Apróra vágjuk a paradicsomot és a paprikát, és azt is hozzáadjuk, valamint sűrített paradicsommal, sóval, borssal, köménnyel, ételízesítővel fűszerezzük, és pörköltet főzünk belőle.
  3. Közben a zellerszárat, sárgarépát, fehérrépát, burgonyát megpucoljuk, és feltesszük főzni, a levest ízesíthetjük leveskockával, sóval, borssal, babérlevéllel és petrezselyemmel.
  4. Ha elkészült a pörköltünk, hozzákeverjük a leveshez, és még egyet forralunk rajta. Friss petrezselyemmel, tejföllel is tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 7082
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ancsi :) 22 recept

Ha tehetjük, vásároljunk levesünkhöz friss pecsenyenyúl apró húst. De természetesen más hússal is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek