r
Nosalty Logó

Lecsós sertéspörkölt

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Lecsós sertéspörkölt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 506 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3042 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    692 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    415 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    113 micro
  • β-karotin
    659 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    2144 micro
  • Lut-zea
    570 micro
Összesen 506 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216 g

Zsír

  • Összesen
    208.9 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4152.3 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    198 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    353 mg
  • Foszfor
    2492 mg
  • Nátrium
    786 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.8 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    2074.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    740 mg
  • D vitamin:
    282 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    834 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    677 micro
  • β-karotin
    3952 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    3418 micro
Összesen 3042 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    142 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    463 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kockára vágjuk. A paprikákat hosszában félbe, a paradicsomot kockára, az egyik hagymát karikára, a másikat pedig apró kockára vágjuk.
  2. A zsíron megdinszteljük a hagymát egy akkora lábasban, amibe majd minden cucc belefér.
  3. Lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a pirospaprikát, felöntjük pici vízzel, és beletesszük a húst. Megsózzuk.
  4. Amikor már majdnem puha a hús, és a víz is elfő róla, rátesszük a paprikát, paradicsomot és a karikára vágott hagymát, és az egészet összefőzzük addig, amíg a paprika és a hagyma megpuhul. Ne főzzük szét. Végén borsozzuk, és ha kell még, utána sózzuk.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 32477
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 08.

Ajánló

Friss kenyérrel az igazi!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsó, lecsó  minden mennyiségben és formában !

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek