Lecsós csirkemáj recept

megosztás
0
Kalória?
Lecsós csirkemáj
Lecsós csirkemáj
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez is egy villámgyorsan elkészíthető, finom étel. Mivel nagyon hamar kész van, előbb a köretet szoktam elkezdeni, így nagyjából egyszerre készülnek el.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mi most tarhonyával ettük, de sült krumplival is nagyon finom.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lecsós máj, csirkemáj lecsósan, máj paradicsomosan
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, fél karikára vágjuk, olajon megpirítjuk.
  2. A lecsót a hagymára öntjük, sózzuk, borsozzuk, felforraljuk.
  3. A májat nagyságától függően 6-8 darabra vágjuk, és a lecsóhoz adjuk.
  4. Ízesítjük chilivel (elhagyható), ízlés szerint pici cukorral.
  5. Készre főzzük.
  • költség: 550 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 13 025
elküldve: 0
receptkönyben: 227
elkészítve: 16/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Czápika

Mióta szakács: 2011.08.29.
28 recept

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Keti27
Keti27 / Keti27 szo, 2014-10-11 08:26

Köszönöm a tippet, el fogom készíteni a héten! :) ennék vmi májasat, ami nem száraz. most még nem kész lecsót, hanem paprikát, paradicsomot használok alapnak. úgy tervezem, hogy barna rizst eszünk hozzá.

csirpi
csirpi k, 2012-04-03 08:17

Ez egy tök jó kaja,régen a kedvencem volt,és most ez lesz az ebéééd :)

Amurath
Nyulas / Amurath cs, 2012-03-22 14:51

Jövő héten elkészítem! Pont most jutott eszembe, hogy az ősszel eltett lecsóból még van a polcon, és máj is van a fagyóban. Köszönöm az ötletet! Szép napot, Nyulas szakács

254