Lecsós csirkemáj recept

1 adag
267
kcal
Lecsós csirkemáj
Lecsós csirkemáj
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez is egy villámgyorsan elkészíthető, finom étel. Mivel nagyon hamar kész van, előbb a köretet szoktam elkezdeni, így nagyjából egyszerre készülnek el.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mi most tarhonyával ettük, de sült krumplival is nagyon finom.

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lecsós máj, csirkemáj lecsósan, máj paradicsomosan
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, fél karikára vágjuk, olajon megpirítjuk.
  2. A lecsót a hagymára öntjük, sózzuk, borsozzuk, felforraljuk.
  3. A májat nagyságától függően 6-8 darabra vágjuk, és a lecsóhoz adjuk.
  4. Ízesítjük chilivel (elhagyható), ízlés szerint pici cukorral.
  5. Készre főzzük.
  • költség: 550 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 8 876
elküldve: 0
receptkönyben: 166
elkészítve: 3/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Czápika

Mióta szakács: 2011.08.29.
27 recept

Hozzászólások (4)

csirpi
csirpik, 2012-04-03 09:17

Ez egy tök jó kaja,régen a kedvencem volt,és most ez lesz az ebéééd :)

Amurath
Amurathcs, 2012-03-22 15:51

Jövő héten elkészítem! Pont most jutott eszembe, hogy az ősszel eltett lecsóból még van a polcon, és máj is van a fagyóban. Köszönöm az ötletet! Szép napot, Nyulas szakács

Legfrissebb cikkek

A gyümölcs nem csak a sütibe való
A gyümölcs nem csak a sütibe való
Alma, körte, barack, szeder, és máris kattognak a fogaskerekek, hogy milyen sütit süss belőle. Változtass: készíts húst gyümölccsel!
Egészséges étkezés az iskolában?
Egészséges étkezés az iskolában?
Sokak örömére és többek bánatára megkezdődött a tanév! A sok teendő mellett fontos, hogy szánjunk időt a megfelelő tízórai és uzsonna elkészítésére. Íme tippjeink!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Egyre egészségtudatosabban élünk, ezért szeretnénk ismerni a főzéshez felhasznált húsok eredetét, minőségét. Most az egyik őshonos fajtát, a szürkemarhát mutatjuk be. (x)
267