r
Nosalty Logó

Lazacfilé sült burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Lazacfilé sült burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 363 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1089 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    774.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    471 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    653 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    759 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    845 micro
Összesen 363 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.3 g

Zsír

  • Összesen
    44.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    207 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2323.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    230 mg
  • Foszfor
    1414 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    676.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    347 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    1958 micro
  • K vitamin:
    749 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2278 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2536 micro
Összesen 1089 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    192 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, vékony szeletekre gyaluljuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A halat megmossuk, szárazra itatjuk, sóval fűszerezzük.
  2. Kevés olajat egy serpenyőben felforrósítunk, beletesszük a filékét, és kb. 2 perc alatt körben elősütjük, kivesszük, és meghempergetjük a petrezselyemben.
  3. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, és a burgonya szeleteket kb. 10 perc alatt világosra sütjük. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
  4. Az elősütött halat a burgonyára helyezzük, betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 27090
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyors és finom. Nyers burgonya helyett elkészíthetjük maradék héjában főtt burgonyával is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek