Kukoricás tejfölben sült csirkemell recept

Kukoricás tejfölben sült csirkemell
Kukoricás tejfölben sült csirkemell
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon puha, omlós lesz a hús.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült csirke, sajtos tepsis hús
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húst felszeleteljük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, bekenjük mustárral, és negyed órát állni hagyjuk.
  2. Beforgatjuk lisztbe, olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük, aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk, és kb. 30 percig sütjük.
  3. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát, és a kukorica hozzáadása után még 5-6 percig pároljuk.
  4. Beleöntjük az ízlés szerint fűszerezett tejfölt, és összeforraljuk.
  5. Húsra öntjük a tejfölös kukoricát, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 817
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1000 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

725