Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás tejfölben sült csirkemell

Kukoricás tejfölben sült csirkemell
Kukoricás tejfölben sült csirkemell
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon puha, omlós lesz a hús.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húst felszeleteljük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, bekenjük mustárral, és negyed órát állni hagyjuk.
  2. Beforgatjuk lisztbe, olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük, aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk, és kb. 30 percig sütjük.
  3. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát, és a kukorica hozzáadása után még 5-6 percig pároljuk.
  4. Beleöntjük az ízlés szerint fűszerezett tejfölt, és összeforraljuk.
  5. Húsra öntjük a tejfölös kukoricát, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 5 400
elküldve: 1
receptkönyvben: 66
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1030 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült csirke, sajtos tepsis hús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

725
csirkemell filé 80 dkg
mustár 3 ek
finomliszt 3 csapott ek
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 1 közepes db
csemegekukorica 30 dkg
tejföl 3 dl
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 0.5 dl