Kukoricás-csirkés saláta joghurtos-zöldfűszeres öntettel recept

Kukoricás-csirkés saláta joghurtos-zöldfűszeres öntettel
Kukoricás-csirkés saláta joghurtos-zöldfűszeres öntettel
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen, gyorsan elkészíthető kánikula saláta. Használhatunk hozzá maradék sült húst is, de 10-15 perc alatt grillezhetünk hozzá filézett csirkemellet. Kukorica, ropogós friss paprika és sajt került még bele. Zöldfűszeres, joghurtos öntetet kapott.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyári saláta csirkemellel, joghurtos-zöldfűszeres saláta csirkeússal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sült csirkemelleket, a paprikát és a sajtot 1-1,5 cm nagyságú kockákra vágjuk, és összekeverjük a lecsöpögtetett konzervkukoricával.
  2. A salátához adjuk a joghurtot, az aprított friss zöldfűszereket, jól összekeverjük, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Hűtőbe tesszük legalább 1 órát, majd hidegen kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 518
elküldve: 6
receptkönyvben: 279
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Tündér

Mióta szakács: 2010.03.19.
257 recept
hirdetés

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

665