r
Nosalty Logó

Könnyed barackos sült joghurtpuding

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nihonka
Könnyed barackos sült joghurtpuding
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 175 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 526 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 93 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    31 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    15 mg
  • Nátrium
    2 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 175 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    93 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    6 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 526 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    4 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    8 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 93 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot meghámozzuk, és kisebb kockákra vagdossuk. A joghurtot lecsöpögtetjük. Ez úgy készül, hogy egy szűrőt egy tálra teszünk, ebbe konyhai törlőpapírt vagy nedves konyharuhát helyezünk, és beleöntjük a joghurtot.
  2. A kockákra vágott barackot, lecsöpögtetett joghurtot és a többi hozzávalót jól összemixereljük.
  3. Tűzálló kis edénykékbe vagy szilikonformákba kanalazzuk, díszíthetjük barackkal és mazsolával.
  4. 170 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha kihűlt, pár órára vagy 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
  5. Tálaláskor hintsük meg fahéjjal. Jó étvágyat kívánok!:-)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2645
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 12.

Ajánló

1. Ha 1 percre forró vízbe mártjuk a barackot, könnyen lejön a héja.  2. A megmaradt joghurtsavót felhasználhatjuk turmixok, főzelékek, levesek készítéséhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyed barackos sült joghurtpuding
Nihonka 340 recept

Gyakran készítek friss gyümölcsből desszertet, ez is egy ilyen alkalomból készült. Kissé a sajttortára emlékeztető savanykás, édes íz, mely nagyon jól esik a nyári melegben. Csak össze kell keverni, és megsütni:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek